| Nowa Ruda Info - Strona Główna · REGULAMIN FORUM |
Galerie użytkowników
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
| (3) [1] 2 3 ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) | ![]() ![]() ![]() |
| kulad8 |
|
![]() Wyjadacz Grupa: Moderator Postów: 2199 Nr użytkownika: 539 Dołączył: March 24, 2007 |
Niestety zaczynają się długie wieczory ...jakie pozycje filmowe polecacie na ten czas ???
-------------------- |
| krzycho |
|
![]() Wyjadacz Grupa: Moderator Postów: 3253 Nr użytkownika: 883 Dołączył: January 18, 2008 |
oglądałem ostatnio
300 SPARTAN Fatalny Skok Człowiek Pies Teoria Chaosu Brudne Gierki polecam |
| kulad8 |
|
![]() Wyjadacz Grupa: Moderator Postów: 2199 Nr użytkownika: 539 Dołączył: March 24, 2007 |
Dzięki krzycho , trzeba wskoczyć na torrenty
-------------------- |
| tomaszek |
|
|
Zaawansowany Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 405 Nr użytkownika: 993 Dołączył: May 15, 2008 |
Proponuję wypad do odremontowanego kina w MOK jest nowe nagłośnienie,krzesełka....Całkiem fajnie i przyjemnie jeszcze przydał by się popcorn
|
| Adon Ibud Zikaron |
|
![]() Wyjadacz Grupa: Members Postów: 1523 Nr użytkownika: 151 Dołączył: July 04, 2006 |
Ja nie polecam filmu "Serce na dłoni". Zanussi chyba się schlał i film w końcu wyprodukował, wyreżyserował i napisał scenariusz niedorozwinięty gimnazjalista.
Takiego dna nie oglądałem od czasu "Zoolander'a" i "Wiedźmina". Potencjalnie dobry sceniariusz zamienione w g***o do kwadratu. Zasysa muł z samego dna. -------------------- Drogi forumowiczu (lub Murderatorze), jeśli w jakikolwiek sposób poczułeś się urażony, obrażony lub ośmieszony przez moją osobę, skontaktuj się z najbliższą jednostką policji, lekarzem lub farmaceutą
![]() |
| Adon Ibud Zikaron |
|
![]() Wyjadacz Grupa: Members Postów: 1523 Nr użytkownika: 151 Dołączył: July 04, 2006 |
Po ostatnim ww. "dziele" bałem się,że jak znowu trafie na taki polski film to będzie ostatni ale się mile rozczarowałem "To nie tak jak myślisz, kotku". Całkiem zgrabna komedia więc polecam.
-------------------- Drogi forumowiczu (lub Murderatorze), jeśli w jakikolwiek sposób poczułeś się urażony, obrażony lub ośmieszony przez moją osobę, skontaktuj się z najbliższą jednostką policji, lekarzem lub farmaceutą
![]() |
| Adon Ibud Zikaron |
|
Cóż.
Polecam obejrzeć "Ile waży koń trojański" , ładny powrót Machulskiego. Film nie nudny i śmieszny. warto iść do kina i sprawdzić czy wie się co to oksymoron. Za to broń Boże nie iść na "Idealny facet dla mojej dziewczyny". Tak to bywa,że reżyser i scenarzysta zgodnie z sinusoidą raz coś tworzą dobrego a raz beznadziejnego. Tym razem stworzyli film nie do strawienia, nie śmieszny, przydługi,żenujący z zastraszająco małą ilością żartów , które śmieszą kogoś spoza kręgu troglodytów. Nie warto, szkoda kasy, zasysa muł. -------------------- Drogi forumowiczu (lub Murderatorze), jeśli w jakikolwiek sposób poczułeś się urażony, obrażony lub ośmieszony przez moją osobę, skontaktuj się z najbliższą jednostką policji, lekarzem lub farmaceutą
![]() |
| nowik |
|
|
Obserwator Grupa: Members Postów: 1 Nr użytkownika: 1289 Dołączył: February 24, 2009 |
Polecam "Blade: Mroczna Trójca i Blade: Wieczny Łowca 2. 2" , napewno nie będziesz się budził!
|
| krzycho |
|
![]() Wyjadacz Grupa: Moderator Postów: 3253 Nr użytkownika: 883 Dołączył: January 18, 2008 |
Mumia 3
HellBoy 1 i 2 Na nudę da się oglądnąć |
| pimpek |
|
![]() Zaawansowany Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 394 Nr użytkownika: 1238 Dołączył: January 19, 2009 |
Jak ktoś lubi horrory to polecam :HOSTEL I HOSTEL 2.Komedie to: CIASTECZKO I NAUKI PRZEDMAŁŻEŃSKIE.
|
| Adon Ibud Zikaron |
|
"Wojna polsko-ruska" film nie dla każdego i nie każdemu się spodoba. Metaforyczna liryka i groteskowy pejzaż tandemu Żaławski-Masłowska może być dla niektórych daniem nie do strawienia. Jeśli nie lubisz filmów , które swym pokręconym klimatem zrobią Ci wodę z mózgu to zostań na kanapie przy M jak miłość. Film ogląda się jak jeden wielki teledysk z przerywnikami. Każdy wynisie z filmu coś innego o ile w ogóle wyniesie. Fil niepryecitnz i na pewno trudnz w odcyzciie i momo niektrzch dość z pozoru niesmacznych scen nie czułem się zażenowany jak na "Rysiu".
-------------------- Drogi forumowiczu (lub Murderatorze), jeśli w jakikolwiek sposób poczułeś się urażony, obrażony lub ośmieszony przez moją osobę, skontaktuj się z najbliższą jednostką policji, lekarzem lub farmaceutą
![]() |
| kulad8 |
|
||
Właśnie musze zapolować na ten film ,bo ze zwiastunów dobrze się zapowiada. -------------------- |
||
| mbm86 |
|
||
|
Wyjadacz Grupa: Members Postów: 1637 Nr użytkownika: 1215 Dołączył: January 05, 2009 |
Nic prostszego. Wystarczy Rapidshare, Megaupload itp. albo torrenty... -------------------- "Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów". Stanisław Lem
![]() |
||
| Adon Ibud Zikaron |
|
||||
...a może tak do kina? BTW. na zakichanym ekraniku TV wiele szczegółów umyka chyba,że ktoś ma plazmę 52' Polecam jednak kino. -------------------- Drogi forumowiczu (lub Murderatorze), jeśli w jakikolwiek sposób poczułeś się urażony, obrażony lub ośmieszony przez moją osobę, skontaktuj się z najbliższą jednostką policji, lekarzem lub farmaceutą
![]() |
||||
| mbm86 |
|
||||||
|
Wyjadacz Grupa: Members Postów: 1637 Nr użytkownika: 1215 Dołączył: January 05, 2009 |
Na kino to np. ja teraz nie mam czasu. Pracuje na okragło -------------------- "Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów". Stanisław Lem
![]() |
||||||
(3) [1] 2 3 |
![]() ![]() ![]() |