| Nowa Ruda Info - Strona Główna · REGULAMIN FORUM |
Galerie użytkowników
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| ela66 |
|
|
Obserwator Grupa: Members Postów: 1 Nr użytkownika: 1592 Dołączył: October 02, 2009 |
Witam serdecznie
Dopiero co zarejestrowałam się na forum a już zaczynam temat: Wróżby. No właśnie drogie Panie, co sądzicie o wróżkach ? Czy któraś z was chodzi do wróżki ? Korzysta z ich usług telefocznie ? Przez internet ? Jestem ciekawa waszych opinii na temat wróżbiarstwa w Polsce. Mi ostatnio zdarzyło się skorzystać, stąd moje pytanie, bo wróżba trochę namieszała w moim dotychczasowym życiu. Traktować ją poważnie czy włożyć między bajki ? Dzięki Ela -------------------- |
| ~~bella~~ |
|
|
Zaawansowany Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 206 Nr użytkownika: 200 Dołączył: August 06, 2006 |
hmm nikogo ten temat nie interesi??!!!! a szkoda , bo niby mamy wszytsko zapisane,,,, sama sie czasami łapię na tym czy , aby coś nie kieruje sie samo hihi
|
| nieznajoma |
|
|
Użytkownik ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 25 Nr użytkownika: 1599 Dołączył: October 09, 2009 |
szczerze poweidziawszy raz byłam u wróżlki. Z czystej ciekawosci. Nie powiemwrażenia fajne. Jej opowieści akże. Ale nie wiydaj mi się aby mogał mi o przepowiedziec przyszłosc. Nie wiem czy dobrze myślę, ale wróżka przepowiada z tego co teraz odczuwasz ,jak myśli itd. a przecież za 2 dni mozesz zmnić zdani na jakis temat co prowadzi za sobą dalsze konsekwencje, a co daje nam niespełnioną wróżbę. Hm myślę ,że tyle o wróżbach
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |